Hebt u een passie voor taal en (volks)verhalen, haalt u veel plezier uit het herwerken van teksten en gaat u graag op zoek naar die fijne balans tussen creativiteit en helderheid? Dan is deze workshopreeks iets voor u!
Tijdens deze opleiding krijgt u de belangrijkste inzichten aangereikt die niet alleen de voordelen van marketing voor de cultuur-, social-profit- of non-profitsector aantonen, maar ook hands-on aanbevelingen die meteen te implementeren zijn.
Ontdek hoe u schrijft voor uw doelgroep (niet voor uzelf of voor uw baas). U gaat met massa’s tips en inzicht naar huis.
Deze basiscursus is bedoeld voor iedereen die werk wil maken van participatie voor en achter de schermen en daar nog geen ervaring mee heeft.
Tijdens deze workshop leert u wat iBeacons zijn, hoe ze werken en waarvoor u ze kan gebruiken. We bekijken ook de mogelijkheden van augmented reality en leren hoe u audiovisuele content kan gebruiken in de ErfgoedApp.
Vraagt u zich af hoe u inclusief taalgebruik kunt toepassen in uw werking én deelt u hierbij graag uw eigen inzichten en ervaringen? Dan is dit webinar iets voor u!
Hoe kunt u erfgoedgemeenschappen ondersteunen om met verschillen om te gaan? Hoe blijft u overeind als er grote spanningen zijn? Tijdens een masterclass van twee dagen leert Silvia Prins u de kneepjes van het facilitatorvak.
In deze workshop ontdekt u hoe u erfgoedspelen kunt maken met de ErfgoedApp. We starten met het verkennen van enkele spelmethodes. Vervolgens gaan we zelf aan de slag.
Wilt u zich graag nog verdiepen in hoe u best omgaat met uw huidige gidsenploeg? Volg dan de workshops Kwaliteit in gidsenwerking.
Hij is vandaag een van de meest invloedrijke auteurs in verband met kritische erfgoedstudies en -praktijk. Hij geeft op 13 februari 2017 een lezing in Bozar, waar hij vervolgens in debat gaat met filosofe Isabelle Stengers en de bezieler van Rotor, Lionel Devlieger. U hebt het al geraden: prof...