Volg het project 'Crowdfunding voor erfgoedbibliotheken' op Facebook

Toren van boeken

In het najaar van 2013 lanceert de Vlaamse Erfgoedbibliotheek een crowdfundingplatform voor erfgoedbibliotheken. De website biedt een overzicht van diverse projecten en initiatieven die de bewaring van ons cultureel erfgoed helpen verbeteren. Boekenliefhebbers kunnen er hun favoriete conserveringsproject financieel steunen en zo hun steentje bijdragen aan een betere toekomst voor ons verleden.

Het project is een samenwerking tussen de Vlaamse Erfgoedbibliotheek, de Koning Boudewijnstichting en verschillende andere partners uit de culturele sector, waaronder ook FARO. Meer informatie over de doelstellingen en beoogde resultaten van het project vindt u op de website van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek.

Volg het platform op Facebook!

In aanloop naar de lancering van het platform heeft de Vlaamse Erfgoedbibliotheek een Facebookpagina opgestart. Hier vindt u weetjes over het project, gerelateerd nieuws en kunt u de ontwikkelingen op de voet volgen. Eens gelanceerd, kunt u zo de eerste zijn om ons verleden mee te helpen bewaren voor de toekomst.

Bron: Vlaamse Erfgoedbibliotheek