(Toekomstige) faro-abonnee? Dan leggen we u in de watten!

Advertentie koffietafelboek

Abonnees van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed weten het al veel langer: met een abonnement op dit tijdschrift zit u op rozen. Zo houdt u niet alleen de vinger aan de pols van de cultureel-erfgoedsector. Soms voelt u de voordelen van het abonnement ook in uw portefeuille. Zoals nu. Als (nieuwe) abonnee betaalt u slechts 20 euro (i.p.v. 29,95 euro in de boekhandel) voor uw exemplaar van Gelieve de familie te volgen, verzendingskosten inbegrepen. Dat is een uitzonderlijke korting van 33%!

Bestellen doet u via deze website. Vermeld bij uw bestelling de actiecode ‘faro-abonnee 2013’.

Over Gelieve de familie te volgen

Begin november verscheen bij Davidsfonds Uitgeverij een nieuwe FARO-publicatie over koffietafels in Vlaanderen. De koffietafel is een traditie die onlosmakelijk verbonden is met begrafenissen en het proces van afscheid nemen. Zowel de klassieke koffietafel als de vele varianten worden in dit boek sprekend in beeld gebracht door Titus Simoens, winnaar van de Nikon Young Promising Photographer Award 2012.

Gelieve de familie te volgen bevat ook een groot aantal persoonlijke getuigenissen. Vlamingen met diverse etnisch-culturele achtergronden brengen hun verhaal. Net als zij die instaan voor de praktische organisatie. Een verrassend boek over een onderwerp waarover men weinig praat.

Eindejaarsactie FARO-publicaties

Op zoek naar nog meer leesvoer? Tot en met 31 januari 2013 biedt FARO u de kans een keuze te maken uit een ruim aanbod boeken en tijdschriften aan sterk verminderde prijzen. Een overzicht van het aanbod krijgt u via het bijgevoegde formulier, dat u ook kan gebruiken om te bestellen. Een unieke kans om uw boekenkast aan te vullen!