Profiteer van onze zomeractie en bestel nu uw exemplaar van Blikopener

Inhoud Blikopener

Blikopener is een origineel spelpakket dat het voorbereiden en begeleiden van een museumbezoek met kinderen uit het lager onderwijs een nieuwe dimensie geeft. Op een leuke en leerrijke manier maken de leerlingen kennis met beeldende kunst.

Door vooraf in de klas de ogen van de leerlingen letterlijk en figuurlijk te openen voor beeldende kunst, wordt het eigenlijke bezoek aan het museum alleen maar boeiender. Bovendien biedt Blikopener ook nog tal van idee├źn aan om ook na het museumbezoek met de kinderen over hun beleving te praten.

Blikopener. Spelpakket voor kinderen uit het lager onderwijs kost normaal 75 euro maar kan tijdelijk besteld worden aan de voordeelprijs van 20 euro + verzendingskosten (5 euro). Bestellen kan via het online bestelformulier.

Eva Haentjens, Peggy van Saey en Inge Van Reeth. Blikopener. Spelpakket voor kinderen uit het lager onderwijs. Antwerpen/Brussel: Culturele Biografie Vlaanderen vzw / MuHKA, CANON Cultuurcel departement Onderwijs, 2004. I.s.m. de deelnemende musea, cultuurcentra en academies.