Oproep ongepubliceerde studies cultuurmanagement | Prof. Robert Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement

Het prof. R. Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement van de Universiteit Antwerpen reikt ook dit jaar opnieuw een prijs uit voor een ongepubliceerde studie over het cultuurmanagement in Vlaanderen en/of Nederland. Het wil daarmee de reflectie over en de kwaliteit van het management in de sector van kunst en cultuur ondersteunen en stimuleren. Aan deze prijs is een bedrag verbonden van 2.500 euro.

Inzenden kan tot 30 januari 2011 door zes exemplaren van de studie, een digitale versie op cd en een c.v. in te dienen bij het secretariaat van het Fonds voor Cultuurmanagement, p.a. Universiteit Antwerpen, Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen. De jury zal de prijs toekennen tijdens het colloquium van het Fonds op maandag 7 maart 2011 in het Hof van Liere (Universiteit Antwerpen). Het colloquium van dit academiejaar handelt over het managen van culturele infrastructuurprojecten. Een uitnodiging volgt nog.

Het reglement van de prijs kan u vinden op de website van het Fonds voor Cultuurmanagement.

Meer informatie kan verkregen worden bij Prof. Dr. Annick Schramme, Universiteit Antwerpen, Prinsstraat 13, Z509, 2000 Antwerpen, +32 (0)3 265 50 75, annick.schramme@ua.ac.be