Nieuwe website Creative Europe Vlaanderen

Creative Europe Desk Vlaanderen heeft een gloednieuwe website waarop het alle informatie over het Creative Europe programma bundelt. De nieuwe URL voegt de drie onderdelen van het Creative Europe programma samen in één uitgebreide en gebruiksvriendelijke site. Daarmee komen de aparte websites van de Culture en Media Desken te vervallen.

Het Cultuur-onderdeel van de nieuwe website geeft u een volledige omschrijving met deadlines van alle subsidiemogelijkheden binnen het Cultuur-programma. Daarnaast vindt u er een overzicht van tal van culturele evenementen en heel wat Europees nieuws.
 
In het Media-onderdeel van de website kunt u terecht voor informatie over de subsidiemaatregelen binnen het Media-programma. Naast Europees nieuws, krijgt u een uitgebreid overzicht met deadlines van alle Media-ondersteunde opleidingen, markten en festivals, en tal van industrie-events.
 
Het websiteonderdeel over het cross-sectorale luik (met o.a. een financieel garantiefonds) zal worden aangevuld zodra er meer informatie bekend is over dit onderdeel. Naar alle verwachting zal dit zijn vanaf 2016.

Creative Europe is het zevenjarige subsidieprogramma (2014-2020) van de Europese Commissie ter bevordering en ondersteuning van de internationale samenwerking in de culturele, creatieve en audiovisuele sectoren. Wil u meer informatie of begeleiding bij uw subsidieaanvraag voor een Europees Samenwerkingsproject? Aarzel niet om Creative Europe Desk Vlaanderen te contacteren.

Meer info: www.creativeeurope.be