Nieuwe lay-out Arts Flanders nieuwsbrief en website

Logo Arts Flanders

De Engelstalige nieuwsbrief 'Arts Flanders', voor de eerste keer verstuurd in mei 2007, groeide de voorbije jaren uit tot een uitgebreid nieuwsplatform over kunst en cultuur uit Vlaanderen. Om 'Arts Flanders' nog aantrekkelijker te maken voor de internationale bezoeker werd in 2010 een nieuwe vormgeving uitgewerkt. We hopen dat 'Arts Flanders' zo in de toekomst hét portaal wordt waarop informatie te vinden is over Vlaamse kunst en cultuur in het buitenland en over culturele activiteiten in Vlaanderen zelf.

De nieuwsbrief wordt verstuurd naar meer dan vijfduizend internationale cultuurprofessionals, netwerken, media, ambassades, culturele attachés en andere stakeholders in het buitenland. De nieuwsbrief geeft tweemaandelijks een beknopte selectie van concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, publicaties en conferenties. De website biedt vanaf nu een uitgebreider overzicht en laat toe om gemakkelijker per sector berichten te consulteren.

De inhoud wordt aangeleverd via de initiatiefnemers Muziekcentrum Vlaanderen, het Vlaams Theater Instituut, het Vlaams Architectuurinstituut, Instituut voor beeldende, audiovisuele en mediakunst, het Vlaams Fonds voor de Letteren en FARO.

Benieuwd naar de nieuwe vormgeving? Website Arts Flanders.

Nieuws uit de cultureel-erfgoedsector dat u bekend wil maken via Arts Flanders is welkom bij annemie.vanthienen@faronet.be (bij voorkeur Engelstalig).