Het Groot Onderhoud heet u van harte welkom!

Logo Groot Onderhoud 2012

Op 19 oktober wordt u, samen met honderden andere erfgoedwerkers, verwacht op het Groot Onderhoud. Tijdens deze studie- en ontmoetingsdag kan u meedenken, discussiëren en twitteren (#GrootOnderhoud) over een waaier aan onderwerpen. Dit jaar is het thema ‘Valoriseer uw collecties!’

In de voormiddag wordt de toon gezet door keynotesprekers Peter van Mensch en Léontine Meijer. Na de middag gaat u samen met uw collega’s in afzonderlijke sessies het debat aan over acht actuele onderwerpen.

Bent u een tweep? Twitter dan mee over wat u hoort, ziet en beleeft tijdens het Groot Onderhoud. Maak daarvoor gebruik van de hashtag #GrootOnderhoud.

Aan het eind van de dag reikt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de ‘Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultureel Erfgoed’ uit. De Cultuurprijzen Vlaanderen 2011-2012 zijn een blijk van erkenning voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Vlaanderen.

Inschrijven voor het Groot Onderhoud is niet meer mogelijk, de inschrijvingen zijn afgesloten. Als u er niet bij kan zijn, hou dan zeker de FARO-website en het tijdschrift faro in het oog. We houden u op de hoogte over de presentaties en sessies.
 

Evenement
Studiedag
Groot Onderhoud