Groot Onderhoud 2012 | Valoriseer uw collecties!

Groot Onderhoud 2012. Valoriseer uw collecties!

Was u erbij, eind vorig jaar, bij de allereerste editie van het Groot Onderhoud*? Dan weet u dat u onder geen beding mag ontbreken op deze studie- en ontmoetingsdag. Reserveer nu alvast vrijdag 19 oktober in uw agenda. Was u er niet bij, dan zijn dit onze argumenten:

  • Het Groot Onderhoud is hét moment waarop de hele cultureel-erfgoedsector verzamelen blaast om mee te denken en te discussiëren over een waaier aan onderwerpen. Dit jaar is het thema ‘Valoriseer uw collecties!’
  • U gaat er met collega’s het debat aan rond hoe collecties meer, beter en op een duurzame manier kunnen gevaloriseerd worden, in de breedste zin van het woord;
  • U kunt naar hartenlust netwerken, ideeën uitwisselen en kennismaken met collega’s uit andere deelsectoren.


Ten slotte reikt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de ‘Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultureel Erfgoed’ uit. De Cultuurprijzen Vlaanderen 2011-2012 zijn een blijk van erkenning voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Vlaanderen.

U wordt verwacht, samen met honderden andere erfgoedwerkers! Schrijf de datum nu al in uw agenda. Zodra het programma beschikbaar is, openen we de inschrijvingen en leest u er meer over via de website en onze nieuwsbrieven.

* Onderhoud: gesprek, overleg, het in goede staat houden of brengen; met een knipoog naar de vermaarde Entretiens du Patrimoine in Frankrijk.

Praktisch

Vrijdag 19 oktober 2012 vanaf 10.30 uur. Prijsuitreiking aansluitend vanaf 16.30 uur.

Waar?
Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten | Paleis der Academiën, Brussel

Een organisatie van FARO i.s.m. de Adviescommissie Cultureel Erfgoed en het Agentschap Kunsten en Erfgoed, met de steun van de Vlaamse overheid.

Evenement
Groot Onderhoud