FARO wil meer inzicht verwerven in de behoeften en wensen van zijn klanten en doelgroepen

Foto: Flickr.com | 姒儿喵喵

Consulteert u af en toe deze website, bent u lezer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed, maakte u gebruik van onze bibliotheek of nam u deel aan (vormings)activiteiten of studiedagen? Neem dan deel aan onze bevraging!

FARO is door de Vlaamse overheid erkend als het steunpunt voor cultureel erfgoed. Sinds 1 januari 2009 voeren we ons beleidsplan uit voor een driejarige periode (2009-2011). Recent startten we met de voorbereiding van het nieuwe beleidsplan voor de periode 2012-2016.

Met het oog op de voorbereiding van dit nieuwe beleidsplan, wensen we een beter inzicht te verwerven in de behoeften van onze klanten en doelgroepen. Daarbij wensen we zowel de huidige dienstverlening te evalueren, als te peilen naar de wensen en verwachtingen voor de toekomstige dienstverlening.

Deze bevraging is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die sinds 2009 heeft gebruikgemaakt van de informatiekanalen of de dienstverlening van FARO: u consulteerde de website, u bent abonnee of lezer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed, u maakte gebruik van de bibliotheek, of u nam deel aan (vormings)activiteiten, studiedagen of colloquia van FARO. Ook indien u een beroep gedaan heeft op FARO voor het verkrijgen van advies of begeleiding op maat, kan u de vragenlijst beantwoorden.

Deze (anonieme) bevraging loopt van 15 september tot 15 oktober 2010. Gemiddeld neemt het invullen van de vragenlijst 10 minuten tijd in beslag. FARO zal bij de opmaak van het nieuwe beleidsplan rekening houden met de resultaten. De algemene conclusies van de bevraging zullen we via onze website bekend maken.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Neem deel aan de bevraging

enquête
klantenbevraging