faro | tijdschrift over cultureel erfgoed zoomt volledig in op PRISMA

Cover faro, jg. 4, nr. 3, 2011

Het herfstnummer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is volledig gewijd aan ‘PRISMA’ en presenteert de belangrijkste onderzoeksresultaten, discussie- en visieteksten. We beginnen met een beknopte schets van het veld en gaan daarna in op de kwantitatief gerichte onderzoekslijnen van PRISMA: de surveys rond erfgoedparticipatie en het cijferboek. In een tweede deel focussen we op enkele bijzondere thema’s die cruciaal zijn voor de toekomst van het cultureel erfgoed. Ten slotte volgen nog enkele beschouwingen over uitdagingen voor de cultureel-erfgoedsector in Vlaanderen in een internationaal perspectief.

U kan dit nummer gratis aanvragen bij FARO via bestellingen@faronet.be met vermelding van uw volledige naam (voornaam + familienaam) of naam van de instelling en adres (straatnaam, huisnummer, postcode, gemeente).

Nog geen faro-abonnee? Een jaarabonnement op faro | tijdschirft over cultureel erfgoed kost voor Belgische abonnees slechts 12,50 euro. U kunt een abonnement nemen door het invullen van het invulformulier op deze website. U betaalt na ontvangst van de factuur.