Dit was het Groot Onderhoud 2015, vooruitblik 2016

Veel volk, héél veel volk was er op het jongste Groot Onderhoud, op 27 oktober 2015 in het Gentse Congres- en Cultuurcentrum Het Pand. Ongetwijfeld speelde het thema van deze vijfde editie ook een rol in de grote belangstelling. Dat spitste zich toe op ‘Zorgen voor later? Een cultureel-erfgoedbeleid voor de toekomst’.

De concrete aanleiding voor het thema was de vaststelling dat het Vlaamse cultureel-erfgoedbeleid van de toekomst nú volop vorm wordt gegeven. De dag werd feestelijk afgesloten met de uitreiking van de eerste 'Vlaamse Cultuurprijs voor Immateriaal Erfgoed' door Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. Het volledige verslag staat nu online. Herbeleef hier het Groot Onderhoud 2015 aan de hand van foto's, filmpjes, presentaties en verslagen.

Groot Onderhoud 2016 | Save the date!

Op dinsdag 11 oktober 2016 bent u welkom in de KBC-toren in Antwerpen voor de zesde editie van het Groot Onderhoud. Onder het motto 'Ontwikkelaar, ondernemer of expert: de nieuwe 'erfgoedstiel'?' buigen we ons dit jaar samen met u over duurzaam ondernemerschap, aanvullende financiering, opleiding en arbeidsmarkt, marketing en communicatie, sociale economie, fondsenwerving ...

Hou 11 oktober alvast vrij in uw agenda. Meer informatie volgt!

www.hetgrootonderhoud.be

Groot Onderhoud