Dien nu uw activiteit in voor Erfgoeddag 2014

Het thema Grenzeloos biedt een waaier aan mogelijkheden: (mentale) kaarten en grenzen, collectiemobiliteit, migratie, jumelages, de reis van streekproducten, het verhaal van circusmensen en ga zo maar door. Surf naar onze website voor meer inspiratie of vraag de inspiratiebrochure aan via info@erfgoeddag.be.  

Kriebelt het om aan Erfgoeddag 2014 deel te nemen? Fijn, zo. Belangrijk is dat u uw activiteit(en) uiterlijk 2 december 2013 via www.erfgoeddag.be/inschrijving indient.

Hoe een activiteit indienen?

Het indienen van een activiteit gebeurt in drie stappen:

  1. Surf naar www.erfgoeddag.be/inschrijving en geef uw gebruikersnaam en paswoord in;  
  2. Dien uw activiteit in en bestel het gewenste promotiemateriaal. Een overzicht van het promotiemateriaal vindt u op onze website. Nieuw: vanaf dit jaar kan u ook wegwijzers bestellen om uw bezoekers nog beter naar uw activiteit(en) te loodsen;
  3. Dien uw activiteit in en lees alles nog eens rustig na in de bevestigingsmail die u ontvangt.  


Bemerkt u bij het nalezen een onvolledigheid of wilt u uw activiteit herformuleren? Log dan opnieuw in en pas uw inschrijving aan. Vergeet niet om opnieuw op ‘indienen’ te klikken om het verloren gaan van gegevens te vermijden. Enkel tijdig ingediende activiteiten verschijnen in de programmabrochure.

Lees de overzichtsfiche na om zeker te zijn dat u niets over het hoofd ziet. Is iets niet helemaal duidelijk of ondervindt u problemen? Raadpleeg dan onze handleidingen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.


Algemene voorwaarden

Belangrijk bij het indienen van uw activiteit(en) is dat deze voldoet aan onze algemene voorwaarden. Op onze website kunt u de algemene voorwaarden nalezen. Kort samengevat:

  • uw activiteit vindt plaats op zondag 27 april en dit bij voorkeur tussen 10 en 18 uur;
  • uw activiteit heeft een duidelijke link met het thema Grenzeloos;
  • uw activiteit focust op cultureel-erfgoed(zorg);
  • uw activiteit is gratis voor het publiek;
  • uwactiviteit is meer dan een gewone opendeurdag.


Hebt u vragen bij deze voorwaarden, of weet u niet zeker of uw voorstel eraan beantwoordt, neem dan contact met ons op.

Lokale coördinatoren

Is uw lokale coördinator al op de hoogte van uw Erfgoeddagplannen? Brief hem of haar tijdig en spreek goed af wie het promotiemateriaal bestelt. Weet u niet zeker of er een lokale coördinator in uw gemeente is? Raadpleeg dan het overzicht.

We wensen u veel succes met de voorbereidingen voor de komende Erfgoeddag en zijn alvast benieuwd naar de Erfgoeddagactiviteit(en) die u zal organiseren.
Hopelijk tot binnenkort. 

Foto: © Cindy Sprangers

Onderstaand filmpje toont u enkele sfeerbeelden van Erfgoeddag 2013 in Brugge.

 

Evenement
erfgoeddag