De coördinatie Erfgoeddag komt naar u toe

Op zondag 27 april 2014 vindt de veertiende editie van Erfgoeddag plaats met als thema ‘Grenzeloos’. Nog geen precies idee hoe u met dit thema aan de slag kan gaan? We helpen u graag op weg.Zo is er de nieuwe inspiratiegids. Naast heel wat concrete ideeën en tips, deelnemersvoorwaarden en de belangrijke data worden ook de samenwerkingsverbanden toegelicht. Indien u vroeger reeds hebt deelgenomen aan Erfgoeddag, krijgt u de gids automatisch toegestuurd. De eerste keer (en dus nog niet bij de coördinatiecel Erfgoeddag bekend)? Stuur ons uw gegevens en we bezorgen u graag een exemplaar. 

26 september 2013 | Inspiratiedag ‘Grenzeloos’

Op donderdag 26 september geven we met de inspiratiedag het echte startschot van de voorbereidingen. Tijdens deze ontmoetingsdag in het STAM in Gent treden een aantal vooraanstaande experts aan, die elk een andere benadering van het thema presenteren. Deze dag is dus bedoeld om u - naast de inspiratiebrochure en de website - extra context te geven bij het thema. Het gedetailleerde programma en het inschrijvingsformulier vindt u op onze website. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. 

7 t/m 14 oktober 2013 | Provinciale infosessies

Hoe begint u nu aan de voorbereidingen van uw activiteit(en)? Om u op weg te zetten worden opnieuw een aantal gratis infosessies in Vlaanderen en Brussel georganiseerd. Na deze infosessies beschikt u over alle - inhoudelijke, formele en praktische - info hoe u uw Erfgoeddagactiviteit kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker.

Meer informatie over deze infosessies en het inschrijvingsformulier vindt u eveneens terug op onze website. Een vraag of probleem? Neem contact op met de Coördinatie Erfgoeddag via info@erfgoeddag.be of +32 (0)2 213 10 81. We helpen u graag verder. 

Evenement
erfgoeddag