Aftellen naar de WAK

Logo WAKOp 26 april geeft Herr Seele in Schoten de aftrap van de Week van de Amateurkunsten. De WAK kan opnieuw aanspraak maken op honderden activiteiten in niet minder dan 183 gemeentes. Bovendien is er dit jaar een fotowedstrijd aan verbonden in samenwerking met Het Nieuwsblad.

De WAK kadert in het Europees jaar van de Interculturele Dialoog met de campagne 'Vreemdgaan Toegestaan'. Diversiteit is er immers volop bij de amateurkunsten en dit blijft niet beperkt tot het plaatje van de afkomst. Binnen disciplines bestaat een enorme verscheidenheid aan genres en technieken en ieder is op zijn of haar eigen manier creatief bezig ongeacht leeftijd, beroep… Die dynamiek staat dit jaar centraal: amateurkunsten zijn immers een bron van creativiteit, solidariteit en dialoog over vele grenzen heen. We zijn dan ook erg blij dat Herr Seele het gezicht wil zijn van deze campagne en de WAK wil lanceren tijdens de startdag in Schoten.

Nieuw dit jaar is de fotowedstrijd in samenwerking met Het Nieuwsblad. We dagen iedereen uit om enthousiast de camera's boven te halen en sfeerbeelden van de WAK te schieten. Bezorg je foto's en ding mee naar de mooie prijzen. De foto's van de winnaars worden gepubliceerd in Het Nieuwsblad en het vaktijdschrift Beeld Express. Als winnaar maak je bovendien kans op een waardebon van 250 euro bij Photo Alltech en een fotoportret ter waarde van 315 euro bij Fotohuis Lovendegem. Deelnemen kan tot 6 mei.

Meer informatie
Reglement Fotowedstrijd
Website Week van de Amateurkunsten

Evenement
week van de amateurkunsten