XR Summit | MuseumNext

In het huidige digitale tijdperk zijn musea niet langer beperkt tot fysieke muren; ze omarmen de nieuwste technologie om meeslepende ervaringen te bieden die bezoekers naar nieuwe dimensies van betrokkenheid brengen.

De Museum XR Summit deelt het transformerende potentieel van deze meeslepende technologieën en laat zien hoe virtuele en augmented reality de manier waarop we omgaan met kunst, geschiedenis, cultuur en wetenschap opnieuw definiëren.

Ga met ons mee terwijl we het potentieel van Museum XR verkennen – van virtuele tentoonstellingen die geografische grenzen overstijgen tot augmented reality-ervaringen die kunstvoorwerpen en tentoonstellingen tot leven blazen, evenals meeslepende ontmoetingen die je meenemen naar het hart van geschiedenis en kunst.

Het volledige programma vindt u op de website van MuseumNext.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online
Meer info

Website MuseumNext

Elders op FARO

Tijdens een internationale conferentie, meegeorganiseerd door FARO, werden de aanbevelingen gepresenteerd aan beleidsmakers van regionaal, nationaal en Europees niveau.
Wat is er nieuw in de FARO-bibliotheek? Dankzij ons handige en dynamische collectie-overzicht blijft u op de hoogte van de ...
Oehoe, de mascotte van ErfgoedApp, nodigt kinderen en families uit om samen op pad te gaan. Laat u Oehoe ook ...