Zet u uw Erfgoeddagactiviteit in de etalage?

Erfgoeddag buttons

Momenteel leggen lokale coördinatoren de laatste hand aan het nakijken van de Erfgoeddagactiviteiten in hun regio. Ze controleren in de databank of de activiteiten een link hebben met het thema ‘Hoe maakt u het?’ en gaan na of alle praktische informatie klopt. Aanstaande vrijdag 25 januari wordt die feedbackronde afgesloten.   

Uiteraard is het belangrijk om Erfgoeddag tijdig in de kijker te plaatsen. Zo wordt ook aan het campagnebeeld momenteel de laatste hand gelegd. In samenwerking met de fantastische Fatinha Ramos wordt het beeld, in het thema van vakmanschap en ambacht, alvast een pareltje. Hou onze digitale kanalen nauw in de gaten, we kondigen het beeld binnenkort aan.

Hebt u uw promotiemateriaal al besteld? Dat kan via deze link. We zetten de mogelijkheden graag nog even op een rijtje.

Affiche

Gebruik deze 40x60 affiches om Erfgoeddag in het straatbeeld te doen opvallen. De eerste 20 exemplaren zijn volledig gratis. Wie meer dan 20 exemplaren bestelt, betaalt vanaf het 21e exemplaar 0,15 euro per affiche.

Krantje

Dit krantje vervangt de vroegere flyers en biedt mooie verhalen binnen het thema 'Hoe maakt u het?'. Het stipt enkele toppers aan en wijst het publiek de weg naar www.erfgoeddag.be. De eerste 20 exemplaren zijn gratis. Wie meer dan 20 exemplaren bestelt, betaalt vanaf het 21e exemplaar 0,20 euro per Erfgoeddagkrant.

Erfgoeddagvlag

Erfgoeddagvlag

Dit is een duurzame rood-witte vlag van 1 op 3 meter. Zo zien bezoekers meteen waar er op Erfgoeddag iets te beleven valt. Een vlag kost 25 euro. Ook de Erfgoeddagvlag kan u meerdere edities gebruiken.

Erfgoeddagbuttons

Wil u op Erfgoeddag gidsen of suppoosten herkenbaar maken? De Erfgoeddagbuttons zijn hiervoor geschikt. Zo weten bezoekers dadelijk wie ze kunnen aanspreken als ze meer informatie willen verkrijgen over de activiteit. Of wenst u uw bezoekers te bedanken? Dan kan u ze misschien hiermee een klein geschenkje aanbieden. Per button betaalt u 0,25 euro.

Wegwijzers

Op deze duurzame wegwijzers vindt u het logo van Erfgoeddag. Hiermee loodst u uw publiek naar uw activiteiten. Per wegwijzer betaalt u 1,50 euro. U kan ze meerdere edities gebruiken. 

Erfgoeddagsticker

U vindt het Erfgoeddaglogo op deze sticker van 70 mm. U betaalt 0,25 cent per sticker. U kan deze stickers gebruiken voor, tijdens of na de Erfgoeddagactiviteiten.

Digitaal promotiemateriaal

Zet je Erfgoeddagactiviteiten ook online in de kijker. Dat gaat vlot via het promotiemateriaal dat u gratis kan downloaden op deze webpagina.

Het is belangrijk dat deelnemers en lokale en regiocoördinatoren onderling afspreken wie welk promotiemateriaal bestelt. Hou er rekening mee dat de verzendings- en handlingskosten worden meegerekend. Vraagt u zich af hoeveel uw bestelling ongeveer zal kosten? Via deze link vindt u een aantal voorbeelden.

Foto's: (c) FARO

Michelle Van Meerhaeghe