Zet uw kamp in de kijker op kampzoeker.be

Kampvuur, CC0

Kampzoeker.be wordt vanaf half januari dé verzamelplaats voor alle kampen in Vlaanderen en Brussel. Ouders vinden er de plezantste kampen voor kinderen van alle leeftijden.

Meedoen?

Organiseert uw cultureel-erfgoedorganisatie een kamp voor kinderen en/of jongeren en wilt u uw kamp ook zien verschijnen op kampzoeker.be? Voeg het dan toe aan de UiTdatabank. Dan is het kamp niet alleen terug te vinden op kampzoeker.be, maar ook op UiTinVlaanderen.be en UiTmetVlieg.be. Bovendien kan ook uw gemeente u zo helpen om het kamp in de kijker te zetten: het verschijnt meteen in heel wat lokale media, zoals de gemeentelijke website of het lokale infoblad. 

Publiq, initiatiefnemer van kampzoeker.be, helpt u alvast op weg met meer informatie over de UiTdatabank en een checklist over het toevoegen van uw kamp (pdf).  Opgelet! Vergeet zeker niet de juiste labels toe te voegen om uw kamp op een gestructureerde manier vindbaar te maken. 

Heel wat kampen op de agenda? Bespaar tijd: voeg ze in in uw eigen website en stuur ze door naar UiTdatabank via een export. Bekijk hier de handleiding (pdf).

Kampzoeker.be is een initiatief van publiq. Meer informatie krijgt u via dit formulier of vindt u op de website van publiq.

Faro