Wie het armbandje past… Kom naar de inschrijfsessie in Antwerpen op maandag 3 december

Wie denkt aan armbanden, denkt meestal niet aan mannen. Toch is het Belgische merk Gemini een groeiende hype. Dit jonge bedrijf heeft zich de voorbije jaren opgewerkt tot een Europese speler die elk jaar meer dan 150.000 armbanden produceert.

“Al onze armbanden worden met de hand gemaakt in sociale werkplaatsen in eigen land”, vertelt manager Arne Schelkens. “Zo steunen we niet alleen de sociale tewerkstelling maar zorgen we ook voor kwaliteit uit eigen land met enkel natuurlijke producten. We hebben daarvoor de Handmade Award van UNIZO gekregen voor de provincie Antwerpen.”

De natuur als sleutel tot een succesvol ambacht

De basis van het succes van Gemini ligt in het gebruik van natuursteen. Dit natuurlijke materiaal wordt uit steenmijnen van over de hele wereld ingevoerd. Elk jaar wordt meer dan 5 ton natuursteen verwerkt in deze populaire armbanden. Het succes van Gemini is te verklaren door de toenemende interesse van mannen in mode. Daar waar vele merken in de modewereld zich positioneren als uniseks product, kiest Gemini resoluut voor een mannelijk doelpubliek.

Hou je van armbanden maar wil je toch vooral samen met ons je ideeën voor je Erfgoeddagactiviteit passen?

Kom dan maandag 3 december langs bij de inschrijfsessie in Antwerpen bij Gemini. Heb je vragen? Of ben je niet zeker of je activiteit voldoet aan de voorwaarden? Weet je niet goed hoe je activiteit te verwoorden? Schrijf in via tine.vandezande@faro.be, kom langs en wij beantwoorden graag je vragen. 

Waar vind je ons maandag tussen 14 en 17 uur?

Fosbury & Sons Antwerpen – 1e verdieping, Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen
Neem na de ingang de trap aan je rechterkant en ga naar de 1e verdieping. Daar meld je je aan voor Gemini of voor de coördinatie Erfgoeddag. 

Graag tot dan!

Foto: © gemini-bracelets