Welkom, Michelle!

Je zag haar misschien al tijdens een van de inspiratiesessies naar aanloop van Erfgoeddag 2018 met als thema 'Kiezen'. Sinds deze zomer ondersteunt Michelle Van Meerhaeghe (°1993) coördinator Tine Vandezande in de organisatie van de jaarlijkse Erfgoeddag! Je kan nu bij haar terecht bij vragen en opmerkingen over de komende editie van Erfgoeddag. In eerste instantie zal zij vooral de communicatie via nieuwsbrieven en opvolging daarvan op zich nemen. 

Michelle vervoegt het FARO team na enkele eerste werkervaringen in de brede culturele sector en een buitenlands avontuur in kunstcommunicatie te Londen. Ze studeerde Kunstwetenschappen (2015) en Meertalige Bedrijfscommunicatie (2016) aan de Universiteit Gent. Haar passie voor interieurvormgeving en erfgoed kon ze daar enthousiast vertalen in een onderzoeksthesis over architect Albert Van huffel als ontwerper voor de Brusselse interieurzaak l’Art Décoratif Céline Dangotte (1914-1931) en eentje over de optimalisatie van on- en offline communicatie voor Lloyd Loom meubelfirma Vincent Sheppard. 

Haar takenpakket bij FARO vult ze aan met het evalueren van ons CRM-systeem en het ondersteunen van de digitale communicatie.