We willen jou als lokale coördinator!

We want you

“Het was een groot succes, mede dankzij onze lokale coördinator, onze heemkring die zorgde voor de praktische omkadering en ondersteuning en natuurlijk ook de algemene coördinatiecel van Erfgoeddag. De locatie was een schot in de roos, het weer zat ook mee en de bezoekers verpoozden achteraf op een zonovergoten terras. Een dikke pluim voor iedereen die mee hielp om deze erfgoeddag te doen slagen,” aldus een deelnemer van Erfgoeddag 2013. 

Dit zijn dankbare woorden van een tevreden deelnemer. Zoveel is duidelijk. Erfgoeddag op nationaal vlak in goede banen leiden is één ding. Maar het programma op lokaal niveau stroomlijnen en kneden: daarmee begint het slagen van Erfgoeddag 2014. We doen dus in alle vertrouwen graag opnieuw beroep op jullie: de lokale coördinatoren. Want zonder jullie is de organisatie van Erfgoeddag niet mogelijk.

Meldde je je reeds als lokale coördinator aan? Bedankt! Stuurde je nog geen antwoord? Geen probleem. Je kan het formulier nog steeds naar ons toesturen of je meldt je snel en eenvoudig online aan via deze link onder de titel 'Ik meld mij aan als lokale coördinator'

Ben je nog niet zeker of jouw gemeente aan Erfgoeddag deelneemt? Geen probleem. Je aanmelden als lokale coördinator verplicht je niet tot een deelname. Trad je vorige Erfgoeddageditie ook op als lokale coördinator? Vul dan zeker het aanmeldingsformulier opnieuw in. Zo zijn we zeker dat we over de juiste gegevens beschikken. Gelieve je aanmelding uiterlijk 31 augustus aan ons te bezorgen. Alvast bedankt. 

Trad je vorige Erfgoeddag op als lokale coördinator of is het je eerste keer? Zijn je logingegevens zoek of beschik je nog niet over een account voor de website van FARO? Hoe je kan inloggen, lees je in de handleiding 'Hoe log je in op de website van FARO'
 
Vrije tags
erfgoeddag
lokale coördinator
Grenzeloos