Schrijf nu je activiteit in voor Erfgoeddag 2016!

Zondag 24 april 2016 is het Erfgoeddag met als thema Rituelen. Wil ook jij je collectie en werking op Erfgoeddag in de kijker plaatsen? Dien je activiteit dan in tot en met uiterlijk zondag
17 januari 2016. Log in via www.faronet.be en schrijf je activiteiten vervolgens in via www.erfgoeddag.be/inschrijving

 
 
 
 
Hoe schrijf je een activiteit in?
 
Vooraleer je start met het inschrijven van je activiteit(en) zorg je best dat je alle nodige informatie en gegevens bij de hand hebt. Zo kan je snel alles correct en volledig invullen. Een overzicht van welke gegevens je nodig hebt, vind je op onze website
 
Een activiteit indienen is kinderspel. In grote lijnen komt het hierop neer: 
 
  • STAP 1: Surf naar www.erfgoeddag.be/inschrijving en voeg je gebruikersnaam en paswoord in. Heb je nog geen login of ben je deze vergeten? Je kan zelf snel en eenvoudig een nieuw account aanmaken of wachtwoord aanvragen. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in onze handleiding 'Hoe log je in?'. 
  • STAP 2: Schrijf je activiteit in en bestel het gewenste (gratis) promotiemateriaal. Welk (gratis) promotiemateriaal we in de aanbieding hebben, kan je nalezen op onze website
  • STAP 3: Alles ingevuld? Klik dan op de knop ‘Bewaar’. Op deze manier wordt je activiteit in onze databank bewaard. Enkel tijdig ingediende activiteiten worden in het programma opgenomen. 
 
Na het bewaren van je activiteit ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je inschrijving. Deze bevestigingsmail wordt ook automatisch gestuurd naar je lokale coördinator. Bemerk je bij het nalezen toch nog een fout of onvolledigheid? Geen probleem. Log opnieuw in en pas je inschrijving aan waar nodig. Belangrijk is wel dat je het formulier opnieuw helemaal doorloopt en opnieuw op de knop ‘Bewaar’ klinkt. Anders bestaat het risico dat gegevens verloren gaan. 
 
Is iets niet helemaal duidelijk of ondervind je problemen? Raadpleeg dan de handleidingen op onze website. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd. Belangrijk is ook dat je activiteit(en) beantwoordt aan onze algemene voorwaarden. Indien dat niet het geval is, kan deze worden geweigerd. 
 
Mogen we je vragen om het inschrijven van je activiteit(en) niet tot het allerlaatste moment uit te stellen. Dit om overbelasting van het inschrijvingssysteem te voorkomen, maar vooral opdat we je bij eventuele problemen nog van de nodige hulp kunnen voorzien.  
 
Bij vragen, onduidelijkheden of problemen, kan je uiteraard steeds bij de coördinatie Erfgoeddag terecht.