Programma Erfgoeddag gelanceerd!

Eindelijk: het volledige programma van Erfgoeddag 2010 | FAKE? is beschikbaar. Surf naar de PUBLIEKSSITE om door de meer dan 600 activiteiten te grasduinen. Die zijn, zoals elk jaar, allemaal gratis en dingen naar de gunst van je belangstelling. Rode lopers zijn inbegrepen.

Erfgoeddag vindt plaats op zondag 25 april 2010, van 10 tot 18 uur. 400 organisaties halen met zo’n 600 activiteiten de leugendetector boven. Het volledige programma is, zoals gezegd, te consulteren op www.erfgoeddag.be.  Voor een gratis exemplaar van de programmabrochure kun je terecht bij alle deelnemende erfgoedorganisaties, de Lijnwinkels, de openbare bibliotheken en de grotere toerismekantoren. Via het telefoonnummer 1700 kun je eveneens een brochure bestellen. Alle activiteiten op Erfgoeddag zijn gratis.

Bekijk hieronder onze pastiche, of bekijk de toegankelijke versie van dit filmpje. Hierin passeren achtereenvolgens vreemde, opstijgende figuren, bordkartonnen personages en een lam gods de revue... Er is dus wel degelijk "meer fake dan je denkt..."

 

Vrije tags
archieven
Erfgoeddag 2010
FAKE?
constructie
authentiek