Opge(t)rommeld. Hebben jouw spullen een verhaal?

logo opge(t)rommeld

Een oude koekjestrommel van je oma, een schoentje uit je kindertijd of de veldfles die je overgrootvader meedroeg in de Eerste Wereldoorlog. Elk erfgoedobject heeft zijn verhaal! Daarvoor hoeft het niet in een museum te staan. Wij zijn benieuwd naar de erfgoedstukken bij jou thuis! Aan welke spullen hangen voor jou een heleboel herinneringen? Welk object wil jij voor de eeuwigheid bewaren? 

Zet een foto van jouw voorwerp op www.facebook.com/opgetrommeld en vertel er jouw verhaal bij! Je kan alles ook doormailen naar info@erfgoedcelpz.be dan plaatst Erfgoedcel Pajottenland & Zennevalei het online. Iedereen kan meedoen vanaf 1 februari tot 2 april 2013. 

De vijf inzendingen met de meeste likes en de vijf meest bijzondere inzendingen worden op 21 april 2013 op Erfgoeddag tentoongesteld in Halle. De inzender met het meest bijzondere verhaal mag zich bovendien op Erfgoeddag laten rondrijden in een oldtimer en zo alle activiteiten in de regio Pajottenland & Zennevallei bezoeken. Op donderdag 11 april worden de winnaars bekend gemaakt. Haal dus alles uit de kast! 

 
Op 21 april 2013 is het weer Erfgoeddag met als thema Stop de Tijd! Bij het bewaren van erfgoedobjecten proberen we de tijd stop te zetten om ze te kunnen bewaren voor de toekomst. Wil jij jouw erfgoedobject ook bewaren voor de toekomst? Leg het vast en bezorg Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei het verhaal bij jouw voorwerp! Meer info op www.erfgoedcelpz.be/opgetrommeld
 
 
bron:
persbericht 'Wedstrijd opge(t)rommeld'