Op zoek naar inspiratie?

cover inspiratiebrochure Erfgoeddag 2013, Stop de tijd!

De nieuwe inspiratiebrochure voor de volgende Erfgoeddag is klaar. De dertiende editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 21 april 2013 en heeft als thema Stop de tijd! Elke (erfgoed)organisatie die ooit al eens aan Erfgoeddag heeft deelgenomen, krijgt de inspiratiebrochure automatisch toegestuurd. Net als al onze lokale coördinatoren. Hou dus de komende dagen je brievenbus in de gaten. Wens je voor een eerste keer deel te nemen of ontvang je onze info (post, nieuwsbrieven en brochure) nog niet? Geef dan een seintje via info@erfgoeddag.be. Dan nemen we je graag op in onze databank. 

Ongeduldig? Dan kan je hier de digitale versie van de inspiratiegids alvast downloaden.
 
28 september 2012 | Inspiratiedag ‘Stop de tijd!’
Op vrijdag 28 september geven we met de inspiratiedag ‘Stop de tijd!' het echte startschot van de voorbereidingen. Tijdens deze ontmoetingsdag in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen treden een aantal vooraanstaande experts aan, die elk een andere benadering van het thema presenteren. Deze dag is dus bedoeld om je - naast de inspiratiebrochure en de website - extra context te geven bij het thema.
Het gedetailleerde programma en het inschrijvingsformulier vind je op onze website. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.
 
Vanaf 8 oktober 2012 | Provinciale infosessies
Hoe begin je nu aan de voorbereidingen van jouw activiteit(en)? Om je op de sporen te zetten worden opnieuw een aantal gratis infosessies in Vlaanderen en Brussel georganiseerd. Na deze infosessies beschik je over alle - inhoudelijke, formele en praktische - info hoe je jouw Erfgoeddagactiviteit kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker. Meer informatie over deze infosessies vind je eveneens terug op onze website. Een infosessie bijwonen kan door het inschrijvingsformulier uiterlijk op 1 oktober terug te bezorgen.
 
Een vraag of probleem? Neem contact op met de Coördinatie Erfgoeddag. We helpen je graag verder. 
 
Vrije tags
erfgoeddag
inspiratiebrochure
Stop de Tijd!