Nog drie dagen om je Erfgoeddagactiviteit(en) in te dienen

We wensen je het beste voor het nieuwe jaar! Dat 2017 boordevol inspirerende erfgoedmomenten zit en dat alles op persoonlijk vlak op wieltjes mag lopen!
 
Ook zin om aan Erfgoeddag 2017 deel te nemen?
Dien je activiteit in via www.erfgoeddag.be/inschrijving en dit uiterlijk woensdag 11 januari 2017
 
Belangrijk is dat je activiteit voldoet aan onze algemene voorwaarden. Kort samengevat komt het hierop neer:
- je activiteit vindt plaats op zondag 23 april 2017. Loopt je activiteit na Erfgoeddag verder? Duid dit in het inschrijvingsformulier aan en dan nemen we dit op in onze communicatie. De activiteiten verschijnen midden maart op www.erfgoeddag.be én www.Uitinvlaanderen.be;
- je activiteit focust op cultureel erfgoed(zorg);
- je activiteit heeft een duidelijke link met het thema Zorg;
- je activiteit is gratis;
- je activiteit is geen loutere opendeurdag.
 
Kan ik nog aanpassen na woensdag 11 januari?
Lokale coördinatoren en regiocoördinatoren ontvangen een mail zodra iemand uit hun gemeente of regio een activiteit indient. De lokale of regionale coördinator leest trouwens de activiteiten uit zijn gemeente, stad of regio na, vult de ontbrekende informatie aan en corrigeert waar nodig tot met donderdag 19 januari 2017.
 
Toegankelijkheid troef
Met het thema ‘Zorg’ trekken we de kaart van toegankelijkheid. Zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt op jouw Erfgoeddagactiviteit en probeer drempels te verlagen. Je vindt dan ook diverse categorieën terug binnen het inschrijvingssysteem. Ben je niet zeker over de toegankelijkheid? Lees dan meer op onze website of neem contact met ons op.
 
Nog op zoek naar inspiratie? 
Nog geen idee over de inhoud van jouw Erfgoeddagactiviteit? Om je op weg te helpen ontwikkelden we de inspiratiegids. Naast de praktische info ontdek je in deze brochure ook waarvoor het thema Zorg staat. Nog geen exemplaar ontvangen of wens je een extra exemplaar? Laat het ons weten via info@erfgoeddag.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een brochure.
 
Bezoek ook regelmatig www.erfgoeddag.be. We presenteren regelmatig nieuwe invalshoeken of tips om met het thema 'Zorg' aan de slag te gaan.
 
Foto: Erfgoeddag 2015: Herinneringen ophalen © Erfgoedcel Viersprong