Lokale en regiocoördinatoren aan zet!

Activiteiten voor Erfgoeddag 2017 inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Is jouw inschrijving nog niet volledig of wens je nog iets aan te passen?

Geen probleem. Nog tot en met donderdag 19 januari kan de lokale coördinator van jouw gemeente of de regiocoördinator jouw activiteit aanvullen. Bezorg hem of haar dus tijdig de nodige informatie. Zo heeft de Werkgroep Erfgoeddag op 25 januari een duidelijk beeld van jouw geplande Erfgoeddagactiviteit(en). Is er in jouw gemeente geen lokale coördinator? Neem dan contact met ons op via info@erfgoeddag.be. We helpen je graag verder.
 

Kijk zeker volgende zaken goed na: 
 
 • De beschrijving van de activiteit: Is dit een wervend tekstje dat bezoekers aanmoedigt om de activiteit te bezoeken? Is het duidelijk waarover de activiteit precies gaat? Komt de link met het thema Zorg naar voor? Belangrijk is ook dat het duidelijk over cultureel erfgoed gaat.
 • Kloppen al de praktische gegevens? Zijn de openingsuren correct? Heb je de juiste locatie genoteerd? Wat met de openingsuren en de samenwerkingsverbanden? En wat met het thema toegankelijkheid?
 • Neem zeker de bestelling van het promotiemateriaal nog eens door. Heb je teveel of te weinig promotiemateriaal besteld? Geef het gewenste aantal aan je lokale coördinator door. Hij of zij past dan het nodige aan jouw inschrijvingsformulier aan. Bundel je als lokale coördinator alle bestellingen voor je gemeente? Vergeet dan niet om deze bestelling uiterlijk 8 februari door te geven via info@erfgoeddag.beHou er rekening mee dat we genoodzaakt zijn om de verzendingskosten door te rekenen. Een overzicht van het beschikbare promotiemateriaal vind je op onze website.
   

Hoe kan je als lokale coördinator een activiteit aanpassen of aanvullen?  

 • Log in via www.faronet.be/user.
 • Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan via ‘een nieuw wachtwoord aanvragen’. Heb je nog geen account? Maak er dan een aan via ‘een nieuw account registreren’.
 • Een nieuw account aangemaakt? Mail je gebruikersnaam of e-mailadres naar info@erfgoeddag.be. We dienen je in onze databank immers de nodige rechten te geven. Enkel wanneer je over de juiste rechten beschikt, kan je beginnen aanpassen.
 • Ingelogd op de website? Klik op de unieke link die je vorige week ontving.
 • Na het klikken op de link, kom je op de activiteitenfiche terecht. Lees alles na en vul aan of wijzig waar nodig. Belangrijk is dat je telkens het volledige inschrijvingsformulier doorloopt en op het einde op ‘bewaar’ klikt. Ook indien je niets aan de activiteit hebt gewijzigd of aangevuld, is het belangrijk om telkens op ‘bewaar’ te klikken. Dit om het verloren gaan van gegevens te vermijden.
 • Zowel de organisatie, de lokale coördinator als de regio coördinator (indien van toepassing) ontvangen een bevestigingsmail. Zo is iedereen op de hoogte van de aangebrachte wijzigingen. 
   
Woensdag 25 januari komt de Werkgroep Erfgoeddag samen. 
 
Deze groep bestaat uit leden van de Stuurgroep Erfgoeddag, de erfgoedcellen en FARO-medewerkers. Ze formuleren suggesties bij activiteiten die niet voldoen aan de algemene voorwaarden en vervolgens wijzigen lokale coördinatoren en regiocoördinatoren de activiteiten.