Laat je promotiemateriaal zien!

Sfeerbeeld Erfgoeddag 2013
De affiches zijn te zien in het straatbeeld. Dat is uiteraard fijn want hoe vaker het publiek aan Erfgoeddag wordt herinnerd hoe beter! Laat je dus volledig gaan. Heb je nog promotiemateriaal nodig? Bestellen doe je via info@erfgoeddag.be.
 
Deel sfeerbeelden van je voorbereidingen op Facebook. Of heb je Instagram of Twitter? Gebruik dan de hashtag #erfgoeddag! De foto’s worden getoond op de startpagina van onze website. Plaats je foto’s en filmpjes op je website, we zijn benieuwd naar de resultaten! En laad hier diverse banners op om via de digitale kanalen promotie te voeren.
 
Iedereen weet het: geen Erfgoeddag zonder de waardevolle inzet van vrijwilligers. We hebben een kaartje klaargestoomd. Dit kan je van onze website plukken zodat je het na Erfgoeddag aan je vrijwilligers kan bezorgen. 
 
Bezoekersaantallen Erfgoeddag 2014
Geef je ook dit jaar je bezoekersaantallen door? Zo kunnen we ’s avonds de nationale pers te woord staan en cijfers helpen immers om het nieuws te halen. Bedankt!
 
Wie geeft op Erfgoeddag het bezoekersaantal door?
Het is belangrijk om onderling af te spreken wie op Erfgoeddag het bezoekersaantal doorgeeft: de lokale coördinator of de deelnemer. Informeer tijdig zodat je weet wie instaat voor jouw regio. Geef het aantal door op Erfgoeddag tussen 15 en 18 uur.
 
Hoe bereken ik het totale bezoekersaantal?  
Dit doe je door het aantal bezoekers dat je reeds ontving op te tellen bij een schatting van het aantal bezoekers dat je nog denkt te mogen ontvangen. Denk er ook aan dat je het aantal bezoekers doorgeeft per organisatie en niet per afzonderlijke activiteit.
 
Hoe geef ik het aantal door?
Via www.erfgoeddag.be/bezoekers en met de logingegevens waarmee je je activiteit(en) indiende. Weet je ze niet meer? Stuur een mailtje naar info@erfgoeddag.be. Heb je geen toegang tot het internet? Geef het aantal telefonisch door via 02 213 10 64 of 02 213 10 65.
 

© Foto: Erfgoedcel Kempens Karakter

Vrije tags
bezoekersaantal