Krokuskriebels. Klaar? Start!

affiche Krokuskriebels 2014
Van 1 tot 9 maart vindt voor de zevende keer op rij Krokuskriebels plaats. Bijna 100 musea in Vlaanderen en Brussel leggen gezinnen groot en klein dan extra in de watten. Een kleurrijk aanbod, met ook heel wat nieuwe experimenten van diverse musea. 
 
Tijdens de krokusvakantie kan je deelnemen aan meer dan 150 activiteiten. Samen actief en interactief op stap! Leuke rondleidingen, spetterende animatie, creatieve workshops, zinderende zoektochten, meeslepende vertellingen … Je beleeft ongetwijfeld de tijd van je leven in het museum. 
 
En krijg jij ook kiekebisj van Brussel? In een apart Brusselkrantje dat gezinnen gratis via de Krokuskriebelswebsite kunnen aanvragen staan tal van tips voor een gezellig Brussel-dagje-uit: leuke speelplekjes, speciale winkeltjes, natuur in de stad, lekkere eetadresjes en bezienswaardigheden in de buurt van de deelnemende musea.
 
Kriebels? Surf naar www.krokuskriebels.be en vind alle info op maat. Nog niet overtuigd? Dan trekt onderstaand promotiefilmpje vanuit het Gallo-Romeins museum je ongetwijfeld over de streep. 
Je vindt Krokuskriebels ook op Facebook.
 
 
 
Vrije tags
musea
gezinnen