Klaar om promotie te voeren?

Promotiemateriaal Erfgoeddag 2014

Tijdens de inschrijvingsperiode kon je ook de gewenste hoeveelheden promotiemateriaal bestellen. Wie tijdig bestelde, heeft ondertussen de bestelde (opdruk-)affiches, flyers, stickers, wegwijzers en eventueel een Erfgoeddagvlag ontvangen. Nu komt het er op aan dit zo ruim mogelijk te verspreiden.

Breng je aanbod opvallend in de kijker zodat iedereen weet dat het zondag 27 april Erfgoeddag is. De bibliotheken en toeristische kantoren worden automatisch door ons bevoorraad. Vlijtig promotie gevoerd en door je voorraad heen? Bijbestellen kan via info@erfgoeddag.be, zolang de voorraad strekt.

Ontwikkel je zelf promotiemateriaal? Bezorg ons gerust een exemplaar. Zo krijgen we een beeld van hoe lokaal over het Erfgoeddagprogramma wordt gecommuniceerd. En vergeet je niet om het Erfgoeddaglogo een mooi plaatsje te geven op je promotiemateriaal? Alvast bedankt! 

Momenteel is onze vormgever volop bezig met de nationale programmabrochure. Als alles goed blijft gaan, mag je de bestelde programmabrochures vanaf eind maart verwachten. Vanaf 27 maart is het programma ook raadpleegbaar via www.erfgoeddag.be. Het volledige programma verschijnt ook op UitinVlaanderen.be. Je hoeft dus zelf geen activiteiten in te voeren in de UiTdatabank.

Is de locatie of het openingsuur van je activiteit toch nog gewijzigd? Is er een extra partner bij gekomen? Of kan je activiteit om de een of andere reden toch niet doorgaan? Breng ons dan zo snel mogelijk via info@erfgoeddag.be op de hoogte. Op deze manier communiceren we aan het publiek zeker de juiste informatie. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

Vrije tags
sticker
promotiemateriaal
affiche
flyer
wegwijzer
vlag
programmabrochure