Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2014 indienen?

Knop online inschrijven
Erfgoeddag 2014 vindt plaats op zondag 27 april met als thema Grenzeloos. Dit thema biedt een waaier aan mogelijkheden. Kriebelt het om deel te nemen? Fijn, zo. Belangrijk is dat je je activiteit(en) uiterlijk 2 december 2013 via www.erfgoeddag.be/inschrijving indient.

 
 
Hoe een activiteit indienen?
 
Het indienen van een activiteit gebeurt in drie stappen:
 
  • Stap 1: Surf naar www.erfgoeddag.be/inschrijving en geef je gebruikersnaam en paswoord in;  
  • Stap 2: Dien je activiteit in en bestel het gewenste promotiemateriaal. Een overzicht van welk promotiemateriaal er ter beschikking is, vind je op onze website. Nieuw: vanaf dit jaar kan je ook wegwijzers bestellen om je bezoekers nog beter naar je activiteit(en) te loodsen;
     
  • Stap 3: Dien je activiteit in en lees alles nog eens rustig na in de bevestigingsmail die je ontvangt.  
 
Merkte je bij het nalezen een onvolledigheid of wil je je activiteit herformuleren? Log dan opnieuw in en pas je inschrijving aan. Vergeet niet om op het einde opnieuw op ‘bewaar’ te klikken. Dit om het verloren gaan van gegevens te vermijden.  Enkel tijdig ingediende activiteiten verschijnen in de programmabrochure.
 
Lees de overzichtsfiche na om zeker te zijn dat je niets over het hoofd ziet. Is iets niet helemaal duidelijk of ondervind je problemen? Raadpleeg dan onze handleidingen of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.
 
 
Ken je de algemene voorwaarden van Erfgoeddag?
 
Belangrijk bij het indienen van je activiteit(en) is dat deze voldoet aan onze algemene voorwaarden. Op onze website kan je de algemene voorwaarden nalezen, maar kort samengevat komt het hier op neer:
 
-          je activiteit vindt plaats op zondag 27 april en dit bij voorkeur tussen 10 en 18 uur;
-          je activiteit heeft een duidelijke link met het thema Grenzeloos;
-          je activiteit focust op cultureel-erfgoed(zorg);
-          je activiteit is gratis voor het publiek;
-          je activiteit is meer dan een gewone opendeurdag.
 
Heb je vragen bij deze voorwaarden, of weet je niet zeker of je voorstel eraan beantwoordt, neem dan contact met ons op
 
 
Lokale coördinatoren
 
Is jouw lokale coördinator al op de hoogte van jouw Erfgoeddagplannen? Brief hem of haar tijdig en spreek goed af wie het promotiemateriaal besteld. Weet je niet zeker of er een lokale coördinator in jouw gemeente is? Raadpleeg dan het overzicht.
 
 
We wensen je veel succes met de voorbereidingen voor de komende Erfgoeddag en zijn alvast benieuwd naar welke Erfgoeddagactiviteit(en) je zal organiseren.
Hopelijk tot binnenkort. 
 
 
Vrije tags
erfgoeddag
activiteit
inschrijven
inschrijvingsperiode