Erfgoeddag 2017: Zorg dat je erbij bent!

De promotiefilm voor Erfgoeddag 2017 is er! Ook dit jaar werd samengewerkt met het KASK, de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) en het Koninklijk Conservatorium vormen samen de School of Arts van de HoGent. 

Linde De Nijs zette vol overgave haar schouders onder de opdracht: "Als studente animatiefilm aan het KASK ervaar ik de samenwerking met FARO en zijn medewerkers als zeer aangenaam en leerrijk. Zelf werk ik rond thema's als intimiteit, lichamelijkheid en gevoeligheid.

Het thema 'Zorg' voor de jaarlijkse Erfgoeddag sloot daarom ook mooi aan bij mijn eigen werk. In een samenleving waar er nog weinig tijd en ruimte is voor creativiteit en kwetsbaarheid is het ook zo belangrijk om onderwerpen als ‘Zorg’ aan bod te laten komen. Evenementen als Erfgoeddag creëren op deze manier een moment waar er de mogelijkheid is voor bewustwording, openheid, gevoeligheid en ontroering."

Bedankt, Linde!

Het promotiefilmpje vind je terug op Youtube, wordt verspreid via de sociale media en zal in de week voor Erfgoeddag te zien zijn op één. Bekijk het filmpje hieronder: