Allerlaatste kans!

afbeelding alarm

Haast en spoed zijn zelden goed. Maar wie Erfgoeddag 2013 mee wil vormgeven, moet zich nu toch beginnen reppen. We sluiten de inschrijvingsperiode immers vandaag, vrijdag 14 december, om middernacht onherroepelijk af. Wie zijn of haar activiteit wil opgenomen zien in de programmabrochure dient deze vandaag nog in te schrijven. Na vandaag kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden, daar zijn we formeel in. 

Activiteiten inschrijven kan via de inschrijvingswebsite. Zoals je misschien al gemerkt hebt, werd deze in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor zijn je oude logingegevens niet meer bruikbaar. Om een activiteit in te schrijven, dien je bijgevolg eerst een nieuw account aan te maken. Doorblader de handleiding om te weten hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat.  
 
Vooraleer je start met het inschrijven van je activiteit(en) zorg je best dat je alle nodige informatie en gegevens bij de hand hebt. Zo kan je snel alles correct en volledig invullen. Een overzicht van welke gegevens je nodig hebt, vind je hier
 
Alles ingevuld? Vergeet dat niet om je activiteit helemaal op het einde ook in te dienen. Enkel na het indienen ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je inschrijving. Enkel tijdig ingediende activiteiten worden in de programmabrochure opgenomen. 
Wil je meer dan een activiteit inschrijven? In onze handleiding lees je hoe je snel en eenvoudig een bijkomende activiteit kan indienen. 
 
Belangrijk is dat je activiteit(en) beantwoordt aan onze Algemene voorwaarden. Indien dat niet het geval is, kan deze worden geweigerd. Heb je vragen bij deze voorwaarden, of twijfel je of je voorstel hieraan beantwoordt, neem dan gerust contact met ons op
 
Neem ook zeker contact op met de lokale coördinator in jouw gemeente. Weet je niet of er een lokale coördinator in jouw gemeente is, raadpleeg dan het overzicht met lokale coördinatoren voor Erfgoeddag 2013.
 
  
Afbeelding: 
Alarm – bron: http://pcalarm.be/
 
Vrije tags
activiteiten
inschrijvingsperiode