Wordt u ook een tegelwipper?

Campagnebeeld Vlaams kampioenschap tegelwippen

Tijdens het Groot Onderhoud op 16 mei organiseren we de namiddagsessie 'De kracht van de verbeelding', in nauwe samenwerking met Pulse Transitienetwerk. We lichten graag al een tipje van de sluier.

Pulse Transitienetwerk verbindt, ondersteunt en inspireert cultuur-, jeugd- en mediaorganisaties via netwerking, matchmaking, praktijksafari’s en handige tools. Hun doel? De sector duurzamer maken en hun eigen kracht inzetten om de samenleving te inspireren en te activeren. Uit hun netwerk van goede praktijken komen tijdens het Groot Onderhoud drie organisaties hun ervaringen delen.

  • Nathalie Decoene stelt de werking van Greentrack Gent voor en gaat dieper in op projecten zoals 'Drift', 'Cultural Adaptations' en '2084 - De toekomst is hoopvol'. 
  • Rone Fillet van De Veerman vertelt over het project 'Ecolect'. 
  • Anton Christiaens van Breekijzer vzw stelt het Vlaams kampioenschap tegelwippen voor en vertelt meer over het belang van ontharding. Met tegelwippen geeft u meer ruimte aan biodiversiteit en beschermt u uw omgeving beter tegen droogte en wateroverlast. Misschien zag u bovenstaand campagnebeeld al verschijnen in de media? 

Daarna gaan we samen in gesprek. Er wordt ruimte voorzien om vragen te stellen en tips uit te wisselen.

Voor de geïnteresseerden en snelle beslissers: er zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze sessie. Rep u dus naar de inschrijvingspagina.

Tip!

Kunt u de sessie niet bijwonen maar wilt u wel zelf ook gaan tegelwippen? U leest er alles over op de campagnewebsite vk-tegelwippen.be. Daar kunt u zich meteen ook aanmelden.

 

Foto: campagnebeeld Vlaams kampioenschap tegelwippen

Tine Hermans