De tiende Week van de Smaak komt eraan

logo Week van de Smaak 2016

De Week van de Smaak is terug. Met een beetje vertraging maar met niet minder goesting in smaakvolle projecten, culinaire weetjes en verrassende activiteiten. Van 10 tot 20 november 2016 zal de tiende (!) editie helemaal in het teken staan van ... de Smaak van Toen.

Breng een bezoekje aan de vernieuwde inspiratiewebsite, dompel u onder in de kleurrijke wereld van de Smaak en verras vrienden en familie in november met een Smaakactiviteit die heden en verleden in elkaar laat vloeien. Inschrijven kan tot en met 30 september via www.weekvandesmaak.be.

De Smaak van Toen? Dat zijn herinneringen aan grootmoeders keuken, wat u als kind graag at en wat u doorgeeft aan uw kinderen, historische maaltijden en iconische gerechten, maar ook: eten uit filmklassiekers, literaire toppers, schilderijen of de mythologie, bijzondere specerijen of ingrediƫnten die aan een revival toe zijn. Persoonlijk, kunstzinnig, culinair, ver weg of dichtbij: de Smaak van Toen is even veelzijdig als uitnodigend.

Rob Belemans
smaakcultuur
week van de smaak
culinair erfgoed
Evenement