Hoe beleefde u Erfgoeddag?

MaM, Mind And Makerspace Howest tijdens Erfgoeddag

Met zo'n 650 collega-organisaties vierden we vorige maand samen Erfgoeddag. Nooit eerder waren er zoveel gratis activiteiten. Met meer dan 950 initiatieven leverde het evenement het bewijs dat ‘handenwerk’ aanspreekt, net als het doorgeven van vaardigheden, kennis en inzicht. Bedankt aan alle bezoekers en organisatoren!

Erfgoeddag 2020

Momenteel denken we na over de volgende editie. Op 26 april 2020 staat Erfgoeddag in het teken van 'De Nacht'. Want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. Er valt tijdens het hele weekend iets te beleven. Momenteel bekijken we hoe we het thema vorm kunnen geven en hoe we het succes van Erfgoeddag ook volgend jaar kunnen voortzetten. En omdat uw mening, suggesties en feedback goud waard zijn, kunt ook u ons daarbij helpen.

Hoe doet u dat?

Door onze enquête in te vullen en te verspreiden binnen uw netwerk. Ze polst naar uw tevredenheid en uw ervaringen met de campagne. Uiteraard is er voldoende ruimte voor suggesties en opmerkingen.

Kon u er op 28 april niet bij zijn of organiseerde u zelf een activiteit? Dan hebben wij goed nieuws voor u: een aantal activiteiten lopen nog door tot het einde van de maand mei. We stellen ze graag aan u voor in dit artikel.

Foto cover: MaM, Mind And Makerspace Howest tijdens Erfgoeddag (c) MaM

Michelle Van Meerhaeghe