Welkom, Seppe!

Seppe Van Pottelbergh

Op 6 november werd het FARO-team versterkt met een nieuwe communicatiemanager Erfgoeddag | ErfgoedApp. Seppe Van Pottelbergh (°1984) studeerde geschiedenis van de oudheid en sociale en culturele antropologie (KU Leuven) en conflict and development (UGent). Seppe heeft 15 jaar jeugdwerkbagage op zak in verschillende functies bij Kazou, de jeugddienst van CM.

Met zijn overstap van het jeugdwerk naar de cultureel-erfgoedsector knoopt Seppe terug aan bij zijn oorspronkelijke interesses en studies, maar mét de opgedane kennis en creativiteit van communicatie en digitale marketing op zak. Seppe: "Als gepassioneerd communicator hou ik ervan een merk en project uit te dragen, te laten groeien en bloeien en mee in de kijker te zetten. Ik heb ruime werkervaring met campagnes, sociale media, online adverteren, pers én heb geleerd hoe ik een sterk en waardevol merk kan creëren. Deze kennis en vaardigheden ga ik nu creatief toepassen op de Erfgoeddag & ErfgoedApp."

"Het samenvoegen van erfgoed en de digitale wereld in de app sluit perfect aan bij mijn achtergrond en interesses. Als fervent liefhebber van geschiedenis en cultuur, ben ik geschiedenis gaan studeren. Later ging ik verder met antropologie, wat mijn mensgerichte benadering verder versterkte. Mijn passie voor alles wat digitaal is, is altijd al aanwezig geweest. Of het nu gaat om muziek, fotografie, filmen en monteren, ontwerpen, websites of mijn betrokkenheid bij socialemediaplatformen zoals Facebook, Instagram en TikTok. Ik ben vertrouwd met de mogelijkheden van de digitale wereld en wissel hier graag met jullie over uit."

Contact

faro
erfgoedapp