Previewdag KMSKA voor cultureel-erfgoedsector

Campagnebeeld opening KMSKA

Op 24 september is het zover en opent het KMSKA opnieuw de deuren voor het grote publiek. Cultureel-erfgoedorganisaties krijgen al een exclusieve preview op 21 september. Interesse om met uw medewerkers een kijkje te komen nemen? Registreer u dan tijdig met de toegangscodes die het KMSKA u onlangs via mail bezorgde. 

Restauratie afgerond

Een sterk staaltje architectuur, een collectie in topvorm en een uitgebreid aanbod dat volop focust op beleving. Dat is wat u mag verwachten. In een gloednieuw museumgebouw toont het KMSKA meer dan 600 kunstwerken. Maar liefst 200 meesterwerken werden de voorbije jaren zorgvuldig gerestaureerd. Niet enkel het nieuwe gebouw, maar ook de collectie is klaar om de bezoekers te trakteren op een ongeziene ervaring.

Exclusieve preview

Op woensdag 21 september organiseert het Departement CJM samen met het KMSKA een exclusieve preview voor de cultureel-erfgoedsector. Via een gevarieerd programma krijgt de sector een blik achter de schermen van het hele restauratietraject dat het museum heeft afgelegd. Tijdens deze dag wordt ook op gepaste wijze afscheid genomen van de huidige pool van experten cultureel erfgoed en wordt de nieuwe pool verwelkomd.

Registreer u tijdig

Alle erkende en gesubsidieerde cultureel-erfgoedorganisaties kregen eind augustus via hun directeurs een uitnodigingsmail van het KMSKA voor deze previewdag. Daarbij zaten een aantal toegangscodes voor geïnteresseerde medewerkers. Wilt u deze bijzondere sectordag zeker niet missen? Registreer u dan tijdig met een van de toegangscodes waarover uw organisatie beschikt.

Bron: Departement CJM
Foto: Campagnebeeld opening KMSKA

faro
Opening / lancering