Neem deel aan Kunstendag voor Kinderen 2019

Kinderen in het Africamuseum Tervuren. Visit Flanders via Flickr.com, CC BY-NC-ND 2.0

Op zondag 17 november is het opnieuw Kunstendag voor Kinderen. Vorig jaar zetten een 200-tal organisaties een of meer activiteiten op in meer dan 100 steden of gemeenten. Alles samen namen gezinnen met kinderen deel aan meer dan 300 voorstellingen, rondleidingen en workshops. Opnieuw waren vele activiteiten uitverkocht.
 
Als u dit jaar (opnieuw) wilt meewerken aan Kunstendag voor Kinderen, kunt u zich tot en met zondag 16 juni inschrijven. Met die inschrijving laat u weten dat u op 17 november een of meerdere activiteiten aanbiedt in het kader van KvK2019. Daarna krijgt u nog tot en met zondag 15 september om uw activiteit(en) voor die dag te bedenken en in te voeren in de UiTdatabank van publiq. Hoe u dat correct doet, vindt u op sectorsite van Kunstendag voor Kinderen.
 
Goed om weten: dit jaar besteedt de campagne van Kunstendag voor Kinderen ter gelegenheid van 30 jaar Kinderrechtenverdrag ook aandacht aan het recht van ieder kind om deel te nemen aan culturele of artistieke activiteiten.

Aanmelden kan via het formulier op de sectorsite.
 
Nog vragen? Die mag u mailen naar info@kunstendagvoorkinderen.be

Foto: Kinderen in het AfricaMuseum Tervuren. Visit Flanders via Flickr.com, CC BY-NC-ND 2.0

Faro