Het Groot Onderhoud 2021 wordt uitgesteld

Het Groot Onderhoud 2021 uitgesteld

Helaas, u leest het goed. We stellen het Groot Onderhoud 2021 uit, noodgedwongen en met pijn in het hart. Al hadden we u – uiteraard – heel graag ontmoet en dit evenement laten doorgaan.

Maar in de huidige omstandigheden lijkt het ons erg moeilijk, ja zelfs onverantwoord om driehonderd mensen bijeen te brengen, te laten lunchen en netwerken, zich te laten verplaatsen enzovoort. Het is bovendien onduidelijk welke bijkomende maatregelen misschien nog zullen volgen. Daarnaast regende het de voorbije dagen afzeggingen: ook u vindt het niet wijs om fysiek bijeen te komen. 

Daarom: geen afspraak op 30 november in Lamot, Mechelen. Wel op een later, nog te bepalen tijdstip. Het thema is immers zo relevant en rijk. Zoals gezegd nemen we deze beslissing met een bezwaard hart: het programma stond namelijk helemaal op punt, de sprekers en moderatoren waren gebrieft, de presentaties voorbereid, enzovoort. 

Maar dat alles houdt u dus nog tegoed. Van zodra de omstandigheden het toelaten en er een nieuwe datum is hoort u ons opnieuw. Met dank voor uw begrip!

Faro