Het Firmament en Resonant gaan samen verder als CEMPER

Dansvloer (c) CEMPER

De twee expertisecentra Resonant en Het Firmament fuseerden tot CEMPER: Centrum voor Muziek- en Podiumerfgoed. CEMPER adviseert, begeleidt en ondersteunt iedereen die met het cultureel erfgoed van muziek, theater en dans in aanraking komt. 

Meer slagkracht, minder versnippering

Door hun kennis en jarenlange ervaring te verenigen willen beide centra nog beter inspelen op de noden van iedereen die begaan is met de toekomst van dit erfgoed. Samenwerking en afstemming stimuleren, gericht op meer slagkracht en minder versnippering in de sector, was een van de krachtlijnen in het vernieuwde erfgoedbeleid van minister van cultuur Sven Gatz.

De diensten van CEMPER

Logo CEMPER

Via studiedagen, workshops, online platformen, handleidingen of advies op maat zorgt CEMPER voor de nodige ondersteuning en informatie over immaterieel en roerend erfgoed van muziek en podiumkunsten. CEMPER wil de juiste mensen, op de juiste manier met elkaar in contact brengen, helpen, informeren en bemiddelen waar nodig. 

Meer informatie

Op www.cemper.be kunt u alle informatie vinden. De website wordt binnenkort verrijkt met extra inzichten, nieuws en advies. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, is er een digitale nieuwsbrief.

Foto: (c) CEMPER
Bron bericht: CEMPER

Faro