FARO respecteert uw privacy (en deed dat vroeger ook al)

Privacy

De voorbije jaren heeft FARO een uitgebreide databank van contacten opgebouwd. Daarin bewaren we de gegevens van erfgoedprofessionals en andere personen die ons hun gegevens hebben bezorgd. U leest bijvoorbeeld onze nieuwsbrieven of bent geabonneerd op ons tijdschrift. U heeft zich ingeschreven voor een activiteit, u vroeg ons advies of heeft bij ons eens iets besteld. Of u bent bij ons geregistreerd als het contact van een cultureel-erfgoedorganisatie, als een organisator van een Erfgoeddag-activiteit, als lid van onze bibliotheek, enzovoort.

FARO hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en respecteert ten volle uw persoonlijke levenssfeer. We behandelen en beschermen uw persoonsgegevens op een rechtmatige en transparante wijze, zoals voorgeschreven door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Die treedt vanaf 25 mei 2018 in werking. Daarom hebben we een stevig privacybeleid ontwikkeld zodat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn. We gebruiken uw gegevens enkel voor doeleinden die aansluiten bij onze rol en ons belang als steunpunt voor de cultureel-erfgoedsector.

We nodigen u dan ook vriendelijk uit om ons privacybeleid zorgvuldig te lezen, opdat u het privacybeleid van FARO kent en begrijpt. FARO contacteert iedereen van wie we gegevens hebben in onze databank ook via mail om hen nauwgezet te informeren over ons aangepast privacybeleid en over hun rechten op dit vlak.

We attenderen u er ten slotte op dat we de algemene gebruikersvoorwaarden van onze websites en apps hebben aangepast, en dat we een apart cookiesbeleid hebben ontwikkeld. Zo wensen we u als gebruiker van onze websites, app en socialemediakanalen te sensibiliseren over het belang van de bescherming van uw privacy.

Als u bij dit alles vragen heeft: mail ons gerust.

Faro