Dit was Het Groot Onderhoud 2016: bekijk de filmpjes

Op dinsdag 11 oktober 2016 verzamelde de cultureel‐erfgoedsector in de KBC-toren in Antwerpen voor de zesde editie van Het Groot Onderhoud. Onder het motto 'Ontwikkelaar, ondernemer of expert: de nieuwe 'erfgoedstiel'?' bogen we ons dit jaar samen met u over duurzaam ondernemerschap, aanvullende financiering, opleiding en arbeidsmarkt, marketing en communicatie, sociale economie, fondsenwerving ...

In samenwerking met partner ValuesTV realiseerden we een aantal filmpjes. Een mooie impressie van een goedgevuld Groot Onderhoud vindt u alvast hieronder of via deze link. Op het Vimeo-kanaal van ValuesTV kunt u bovendien nog meer keynotes en bijdragen herbekijken.

Aan het eind van de dag reikte Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz de Vlaamse Cultuurprijs Cultureel Roerend Erfgoed 2015 uit aan het Red Star Line Museum. Met deze Cultuurprijs lauwert de Vlaamse minister van Cultuur een persoon of organisatie die het voorbije seizoen een opmerkelijke bijdrage heeft geleverd aan het cultureel-erfgoedlandschap in Vlaanderen. De toespraak van de minister kunt u hier integraal herbekijken. Een filmpje over de laureaat vindt u op het YouTube-kanaal van het Departement CJSM.

Neem tot slot zeker ook een kijkje in de fotoalbums over Het Groot Onderhoud en de prijsuitreiking. Hou de FARO-website en het tijdschrift faro in de gaten: een uitgebreid verslag volgt later.

faro
Het Groot Onderhoud
Evenement