Creatives Unite: nieuw platform voor inspiratie tijdens coronacrisis

Foto: Alina Grubnyak via Unsplash

Hoe gaat uw organisatie creatief om met de gevolgen van de coronamaatregelen? Op het nieuwe platform Creatives Unite delen organisaties en spelers uit de culturele, audiovisuele en creatieve sectoren in Europa hun ervaringen. 

Creatives Unite deelt informatie en biedt inspiratie aan de hand van goede praktijkvoorbeelden over hoe organisaties omgaan met de uitdagingen van een pandemie. Er zijn verwijzingen naar relevante websites van netwerken, organisaties en initiatieven. Het nieuwe platform is ontstaan uit de bekommernis van de EU-ministers van Cultuur over de impact van de COVID-19-pandemie.

Hoe gaat uw organisatie creatief om met de gevolgen van de coronamaatregelen? Surf naar Creatives Unite en deel uw bijdrage.

Het platform wordt beheerd door het European Creative Hubs Network en het Goethe-Institut, met steun van Europa in het kader van Creative FLIP.

COVID-19: informatie voor de cultureel-erfgoedsector

Bent u professioneel of vrijwillig aan de slag in de cultureel-erfgoedsector en bent u op zoek naar informatie over de coronacrisis? Surf dan snel naar faro.be/corona, een themapagina waarop u alle relevante informatie gebundeld terugvindt. 

Bron: Creative Europe Culture Desk
Foto: Alina Grubnyak via Unsplash

faro