Contactseminarie over cultureel erfgoed in de volwasseneneducatie: stel u (snel) kandidaat

Wegwijzer naar Santiago de Compostela, CC0

Zopas bereikte ons volgende interessante oproep: van 14 tot 17 november vindt in het Spaanse Santiago de Compostela een contactseminarie plaats over cultureel erfgoed in de volwasseneneducatie. Ook uit Vlaanderen kunnen twee mensen deelnemen. Snel beslissen is de boodschap, want de deadline om uw kandidatuur in te dienen ligt al op 3 oktober.

Het contactseminarie wordt georganiseerd door het Spaanse nationaal agentschap oor het Erasmus+ programma, naar aanleiding van het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed. Vanuit Vlaanderen kan Epos, het Vlaamse nationaal agentschap, twee organisaties afvaardigen naar dit seminarie (max. 1 persoon per organisatie).

Bedoeling van het seminarie is om organisaties samen te brengen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een Erasmus+ project over Europees cultureel erfgoed in de volwasseneneducatie en daarvoor op zoek zijn naar geschikte partners. 

Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan betaalt Epos uw reiskosten op basis van een forfaitair bedrag, nl. 275 euro. Het Spaans nationaal agentschap betaalt de kosten voor de drie overnachtingen, de maaltijden en het programma. Het gaat om een residentieel contactseminarie; u hoeft dus zelf geen hotel te zoeken.

Meer info vindt u op de website van Epos Vlaanderen of bij Renilde Reynders. Het aanvraagformulier om deel te nemen vindt u hier.

Foto: CC0

Faro