ErfgoedApp heeft nieuwe, viertalige website

ErfgoedApp heeft een nieuwe, viertalige website

Maak kennis met de nieuwe, viertalige ErfgoedApp-website! De website, die u in één oogopslag laat zien wat de ErfgoedApp te bieden heeft, werd net zoals de vorige versie in eigen FARO-huis gebouwd. De klemtoon ligt op meertaligheid en het versterken van het merk ErfgoedApp.

Nieuwe merkenstrategie voor ErfgoedApp

Schrap de woorden HeritageApp, L'App Patrimoine en Kulturerbeapp: voortaan wordt het merk 'ErfgoedApp' niet meer vertaald in andere talen. Net zoals merken als Instagram en Google kiezen we ervoor om het altijd en overal te hebben over ErfgoedApp. Welke taal u ook spreekt, ErfgoedApp blijft ErfgoedApp. En wees gerust ... wat uitspraak betreft, zijn we heel tolerant :-) .

Nieuwe domeinnaam erfgoed.app

Met de nieuwe meertalige website komt ook een nieuwe domeinnaam, erfgoed.app. Daarop vindt u, net als in de app zelf, alle informatie terug in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Nieuw is ook dat alle tours vertaald zijn naar deze talen en dus nog beter te vinden zijn. 

Update ErfgoedApp-manager

ErfgoedApp manager

Ook de ErfgoedApp-manager, het content- en storytelling-platform achter de ErfgoedApp, kreeg een update en een nieuwe domeinnaam. De nieuwe url is https://manager.erfgoed.app. Pas dus vandaag nog uw bookmarks aan! 

Eén e-mailadres voor al uw vragen: hello@erfgoed.app

Om beter bereikbaar zijn voor onze app-gebruikers bij vragen of problemen, is er vanaf nu ook een nieuw e-mailadres: hello@erfgoed.app.

Pas uw links aan

Bram Wiercx
erfgoedapp
Opening / lancering