Webinar | Het evalueren van welzijn

Werken met UCL parapluutjes

U bent geïnteresseerd in het evalueren van de impact van activiteiten op het welzijn van mensen maar weet niet goed waar te beginnen? Dan is het webinar Museums, health and wellbeing – methodologies for measuring iets voor u.

In dit webinar staan Helen Chatterjee en Nuala Morse, respectievelijk verbonden aan het University College London en de Universiteit van Leicester, stil bij het nut van een dergelijke evaluatie. Aan de hand van een reeks praktijkvoorbeelden overlopen ze verschillende manieren die door erfgoedorganisaties kunnen worden gebruikt om welzijn te meten. Eindigen doen Chatterjee en Morse met het formuleren van een antwoord op de vraag hoe u, als veelbevraagde kleine organisatie, een evaluatie kan doen die de moeite waard is.

U kan het webinar hieronder bekijken:

29 en 30 november in Gent

Wil u Chatterjee en Morse live aan het werk zien? Schrijf u dan in voor de internationale conferentie Participation in cultural heritage for mental health recovery die we op 29 en 30 november in Museum Dr. Guislain organiseren. Helen Chatterjee zal er op 29 november een keynote geven en Nuala Morse zal samen met Carolyn Bloore van V&A Museum of Childhood een presentatie verzorgen over het gebruik van kleur als een creatieve manier om het welzijn bij kinderen te meten.

Bart De Nil