ICA-congres in Brussel: schrijf nu in

Zoals we al hebben gesignaleerd vindt tijdens het weekend van 23-24 november 2013 in Brussel het eerste jaarlijkse ICA-congres plaats, over ‘Verantwoordelijkheid, transparantie en toegang tot informatie’ (Accountability, Transparency and Access to Information).

Het programma is zeer gevarieerd en biedt tal van aanknopingspunten bij de interesses van archivarissen, records managers en historici. Ook onderzoekers uit aanverwante disciplines zullen hun gading vinden in de casestudies gericht op praktische oplossingen en in de voorbeelden van regerings- en internationale initiatieven.

Professionals uit de sector debatteren er over de toekomst van het archiefwezen en nemen er belangrijke strategische beslissingen. Wie betrokken is bij de uitdagingen van de archiefsector mag dit evenement absoluut niet missen! Inschrijven kan via de website van ICA.

Belangrijk om weten: voor gegroepeerde aanmeldingen van 10 en meer personen tegelijk, geldt een korting van 10%. Dat biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor geïnteresseerden die geen ICA-lid zijn via hun eigen organisatie of ten persoonlijken titel, maar die wel aangesloten zijn bij een beroepsvereniging die lid is van ICA. Meer info in de aanmeldingsvoorwaarden in bijlage.

Deelname aan dit congres is dus warm aanbevolen!

Bron: Algemeen Rijksarchief

Bart De Nil
ICA
Conferentie