Stuur je CV en je motivatiebrief naar JLECONTE@kanal.brussels (voorzitter van Brussels Museums vzw). Het actieplan 2023 is beschikbaar op aanvraag. Deadline voor het indienen van je kandidatuur: 23 oktober 2023. Kandidaturen die binnenkomen na deze datum, kunnen we helaas niet meer behandelen. De...
Bij interesse, kan je een mailtje sturen met CV en motivatie naar admin@erfpunt.be . Voor vragen kan je contact opnemen met Anniek Elegheert op 0498 413 248. Selectieprocedure: wanneer we je willen ontmoeten voor een kennismakingsgesprek, ontvang je van ons een uitnodiging voor een overleg...
Voor het eerst organiseert het Netwerk Cowaarderen fysieke bijeenkomsten. De spits wordt afgebeten in Den Haag (NL); de volgende bijeenkomst vindt begin 2024 in Vlaanderen plaats.
Hebt u een passie voor taal en (volks)verhalen, haalt u veel plezier uit het herwerken van teksten en gaat u graag op zoek naar die fijne balans tussen creativiteit en helderheid? Dan is deze workshopreeks iets voor u!
Wetenschappelijke erfgoedcollecties online Interesse? Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Nick Van den broeck, tel.: +32 16 32 64 97. Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 24/09/2023 via de online sollicitatietoepassing van KU Leuven. KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle...
Op donderdag 5 oktober 2023 komt de collegagroep 'Digitalisering van periodieken’ voor de vierde keer samen. Deze keer zal het evenement doorgaan in de Universiteitsbibliotheek van de KU Leuven.
Tijdens deze opleiding krijgt u de belangrijkste inzichten aangereikt die niet alleen de voordelen van marketing voor de cultuur-, social-profit- of non-profitsector aantonen, maar ook hands-on aanbevelingen die meteen te implementeren zijn.
Dit is de eerste van vijf sessies in het Lerend netwerk duurzamer collectiebeheer. Deelname aan deze sessie is meteen ook uw toegangsticket voor het gehele Lerend netwerk, dat loopt tot juni 2024.
Voor de derde keer organiseert het FAAD op 6 oktober 2023 i.s.m. het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) en de Erasmushogeschool Brussel De Grote FAAD-Quiz.
Ontdek hoe u schrijft voor uw doelgroep (niet voor uzelf of voor uw baas). U gaat met massa’s tips en inzicht naar huis.