In deze driedaagse opleiding leert u vanuit een algemene omkadering rond duurzaamheid en een ethisch kader verantwoorde keuzes te maken door op volgende vragen antwoorden te vinden voor uw organisatie.
Bent u aan de slag in de erfgoedsector en wil u mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van digitalisering? Dan is het KU Leuven postgraduaat in Cultureel Erfgoed de ideale opleiding om uw profiel te versterken.
Op woensdag 26 juni 2024 van 15.00 tot 17.00 uur organiseren de coördinator en beleidsmedewerker van het postgraduaat een online infomoment.
Professionals uit de brede cultuureducatieve sector ontmoeten en banden met hen smeden? Dat doet u op de ontmoetingsmomenten van Netwerk Vitamine C.
De selectieprocedure bestaat uit: een schriftelijke proef met een praktische case op 25 juni 2024; een mondelinge proef. Je moet 50 % van de punten behalen op de geïntegreerde proef om uitgenodigd te worden voor de mondelinge proef. Je moet eveneens 50 % behalen op de mondelinge proef en in...
Tijdens deze twee dagen ontdekt u de succesfactoren van toegankelijke erfgoedprojecten door plaatsbezoeken. Vanuit verschillende hoeken kijkt u naar projecten met erfgoedwaarde, gegidst door experts.
Op deze studiedag ontdekt u de succesfactoren die bijdragen aan het succes van toegankelijke erfgoedprojecten. Experts delen hun inzichten en verhelderen ze met boeiende cases.
Kom op 3 december naar Brussel voor een dag vol inspiratie en ontmoeting.
Een gloednieuw kader voor cultuur- en kunsteducatie - dat is de uitkomst van de UNESCO wereldconferentie in februari 2024. Maar wat staat er in dat kader? En wat betekent dit voor het beleid en de praktijk hier in België?